Šport
17 ogledov

Slovenci popustili in ostali brez finala

Tine Urnaut in soigralci so polfinalni dvoboj žal izgubili. Žurnal24 main
Slovenski odbojkarji so v polfinalu sredozemskih iger po vodstvu z 2:0 popustili in dvoboj s Španci izgubili z 3:2. V nedeljo se bodo tako pomerili za bronasta odličja.
 

Sredozemske igre, odbojka, polfinale (M)

Slovenija : Španija 2:3
Italija : Tunizija 3:0

Zadnje dejanje predzadnjega dne sredozemskih iger v italijanski Pescari sta bila polfinalna dvoboja odbojkarskega turnirja. Slovenski odbojkarji so po vodstvu z 2:0 popustili in dvoboj s Španci izgubili s 3:2. "Ta tekma je bila predolga za našo pripravljenost. V tretjem in četrtem nizu smo imeli slabši sprejem, tudi napad je šepal. Ob koncu tekme so Španci igrali zbrano in tako pokazali, da niso bili zastonj evropski prvaki," je po porazu strnil selektor slovenske ekipe, Gregor Hribar. V nedeljo se bodo tako pomerili za bronasta odličja. Njihovi nasprotniki bodo Tunizijci, ki v drugem polfinalu niso imeli možnosti proti Italiji. "Na papirju smo favorit proti Tuniziji, motivacija pa bo kljub utrujenosti na višku, saj se nobena slovenska odbojkarska reprezentanca z velikih tekmovanj še ni vrnila s kolajno," je še povedal Hribar.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.