Slovenci prispeli pod Akropolo

Foto: Žurnal24 Košarkarji in navijači si vsekakor želijo domačega prvenstva. (Foto: Nik Rovan)
Priprave na svetovno prvenstvo v košarki se bližajo zaključku. Slovenska reprezentanca je v ponedeljek popoldne pristala v Atenah, kjer bo igrala na turnirju Akropolis. Vroče kot v peklu!
Oglej si celoten članek

Urnik slovenske košarkarske reprezentance ne postaja nič lažji. Po finalnem porazu na domačem Pokalu Adecco proti Srbiji, so Slovenci manj kot 24 ur kasneje zdaj že v Atenah, kjer jih čaka še težji komplet tekem. Varovanci Memija Bečirovića so skupaj s srbskimi kolegi iz Maribora prileteli v peklensko vročo grško prestolnico (38 stopinj Celzija) in bodo pod Akropolo odigrali tri tekme. Poleg otvoritvene s Srbi še proti domačinom Grkom in Kanadčanom. Dvanajst dni pred začetkom svetovnega prvenstva bodo to zadnje preizkušnje za Memija & co. Po prihodu imajo reprezentanti prosto dopoldne, v dvorani OAKA, kjer kraljuje Panathinaikos in kjer je Union Olimpija v lanski sezoni igrala z Maroussijem, pa bodo trenirali zvečer.

Turnir Akropolis, spored:

Torek, ob 19.00:
Srbija – Slovenija

Ob 21.45:
Grčija – Kanada

Sreda, ob 19.00:
Kanada – Srbija

Ob 21.45:
Grčija – Slovenija

Četrtek, ob 19.00:
Kanada – Slovenija

Ob 21.45:
Grčija – Srbija

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.