Šport > Košarka
7 ogledov

Slovenci prispeli pod Akropolo

Košarkarji in navijači si vsekakor želijo domačega prvenstva. (Foto: Nik Rovan) Žurnal24 main
Priprave na svetovno prvenstvo v košarki se bližajo zaključku. Slovenska reprezentanca je v ponedeljek popoldne pristala v Atenah, kjer bo igrala na turnirju Akropolis. Vroče kot v peklu!

Urnik slovenske košarkarske reprezentance ne postaja nič lažji. Po finalnem porazu na domačem Pokalu Adecco proti Srbiji, so Slovenci manj kot 24 ur kasneje zdaj že v Atenah, kjer jih čaka še težji komplet tekem. Varovanci Memija Bečirovića so skupaj s srbskimi kolegi iz Maribora prileteli v peklensko vročo grško prestolnico (38 stopinj Celzija) in bodo pod Akropolo odigrali tri tekme. Poleg otvoritvene s Srbi še proti domačinom Grkom in Kanadčanom. Dvanajst dni pred začetkom svetovnega prvenstva bodo to zadnje preizkušnje za Memija & co. Po prihodu imajo reprezentanti prosto dopoldne, v dvorani OAKA, kjer kraljuje Panathinaikos in kjer je Union Olimpija v lanski sezoni igrala z Maroussijem, pa bodo trenirali zvečer.

Turnir Akropolis, spored:

Torek, ob 19.00:
Srbija – Slovenija

Ob 21.45:
Grčija – Kanada

Sreda, ob 19.00:
Kanada – Srbija

Ob 21.45:
Grčija – Slovenija

Četrtek, ob 19.00:
Kanada – Slovenija

Ob 21.45:
Grčija – Srbija

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.