Slovenci proti Islandcem brez Kampla

Foto: Gepa Pictures
Foto: Gepa Pictures
Slovenska nogometna reprezentanca bo čez teden dni na kvalifikacijski tekmi za svetovno prvenstvo proti Islandiji v Ljubljani igrala brez Kevina Kampla.
Oglej si celoten članek

Slovenski vezist Kevin Kampl si je na tekmi avstrijske lige v sredo poškodoval stegensko mišico, podrobnejši zdravniški pregledi so pokazali, da bo potreboval nekaj tednov počitka.

Kot so sporočili iz Nogometne zveze Slovenije, je bila za Kamplov reprezentančni nastop usodna preložena tekma 23. kroga prve avstrijske lige. Kampl je tekmo proti Admiri Wacker začel v prvi enajsterici Red Bull Salzburga, igrišče pa zapustil v 76. minut zaradi bolečin v stegenski mišici. Dodatne preiskave v četrtek in petek so razkrile, da gre za poškodbo, zaradi katere bo odsoten predvidoma tri tedne.

Reprezentančni vezist v letu 2013 nima sreče s poškodbami. Konec januarja se je namreč poškodoval na pripravah svojega kluba v Turčiji in izpustil prijateljsko tekmo z Bosno in Hercegovino. Takrat je šlo za poškodbo ahilove tetive.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.