Šport > Nogomet
17 ogledov

Slovenci proti Islandcem brez Kampla

Kevin Kampl Gepa Pictures
Slovenska nogometna reprezentanca bo čez teden dni na kvalifikacijski tekmi za svetovno prvenstvo proti Islandiji v Ljubljani igrala brez Kevina Kampla.

Slovenski vezist Kevin Kampl si je na tekmi avstrijske lige v sredo poškodoval stegensko mišico, podrobnejši zdravniški pregledi so pokazali, da bo potreboval nekaj tednov počitka.

Kot so sporočili iz Nogometne zveze Slovenije, je bila za Kamplov reprezentančni nastop usodna preložena tekma 23. kroga prve avstrijske lige. Kampl je tekmo proti Admiri Wacker začel v prvi enajsterici Red Bull Salzburga, igrišče pa zapustil v 76. minut zaradi bolečin v stegenski mišici. Dodatne preiskave v četrtek in petek so razkrile, da gre za poškodbo, zaradi katere bo odsoten predvidoma tri tedne.

Reprezentančni vezist v letu 2013 nima sreče s poškodbami. Konec januarja se je namreč poškodoval na pripravah svojega kluba v Turčiji in izpustil prijateljsko tekmo z Bosno in Hercegovino. Takrat je šlo za poškodbo ahilove tetive.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.