Slovenci se bodo za evropsko lovoriko pomerili v polfinalu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenski rokometaši se bodo v Kölnu srečali že v polfinalu.
Oglej si celoten članek

Na tradicionalnem prizorišču zaključnega turnirja lige prvakov v Kölnu so opravili žreb polfinalnih rokometnih parov. Nemški Magdeburg, član tega je nekdanji slovenski kapetan Marko Bezjak, v polfinalu čaka dvoboj z Barcelono, kjer igrata slovenska reprezentanta Blaž Janc in Domen Makuc. Drugi polfinalni par je PSG - Kielce.

Letošnji zaključni turnir bo 17. in 18. junija v Lanxess Areni. Naslov bo branila Barcelona, enajstkratna zmagovalka najbolj imenitnega rokometnega klubskega tekmovanja, hkrati tudi najboljša v zadnjih dveh letih. Magdeburg bo naskakoval tretji naslov po letih 1978, 1981 in 2002, Kielce drugega po letu 2016, razvpiti PSG pa svojega premiernega.

V sezoni 2003/04 so Evropo pokorili rokometaši Celja Pivovarne Laško.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.