Slovenci se lahko le držijo za glavo

Foto: Profimedia slovenija makedonija
Spet smola za slovenske rokometaše.
Oglej si celoten članek

Slovenski rokometaši se bodo na prvi tekmi za 'biti ali ne biti' pomerili s favorizirano Španijo. Srečanje, na katerem Slovenci nujno potrebujejo zmago in dve točki, bosta sodila Romuna Constantin Din in Sorin-Laurentiu Dinu, ki sta s spornimi odločitvami in neenakovrednim kriterijem zaznamovala uvodno tekmo prvenstva z Makedonijo.

"Sojenja ne bi komentiral. Tisti, ki se spozna na rokomet, je videl vse," je po tisti tekmi, ki so jo Makedonci dobili s 25:24, pomenljivo dejal Blaž Janc.

Odmevi po tekmi "Sojenje? Kdor se spozna na rokomet, je videl vse"

Španci so po včerajšnji zmagi nad Makedonijo (31:20) v dobrem položaju, da si zagotovijo vstopnico v polfinale evropskega prvenstva. "Slovenija igra taktično dobro, ima hitre in inteligentne igralce, nevarna je iz protinapada," je opozoril selektor furije Jordi Ribera in razkril, na koga bodo morali biti še posebej pozorni.

"Zarabca (Miha, op. a.) je težko ustaviti. Taktično je dobro podkovan, hitro spreminja smer. V napadu daje ritem slovenski reprezentanci, čemur se bomo morali še posebej posvetiti."

Tekma Slovenija - Španija se bo začela ob 18.15.

Dobili opravičilo Hrvati ogorčeni nad Vujovićem: "To je sramota, šel je predaleč!"

EP 2018, 2. del:

Skupina II (Varaždin)

18.15 Slovenija - Španija
20.30 Makedonija - Češka

LESTVICA:
1. Danska 6
2. Španija 4 (-1)
3. Nemčija 4
4. Makedonija 3 (-1)
5. Češka 2 (-1)
6. Slovenija 1 (-1)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 16:30 23. Januar 2018.

    Verjetn boljs ,da grejo kr na vlak za LJ...

  • 15:40 23. Januar 2018.

    mižimaži...a si ti normalen

  • 15:25 23. Januar 2018.

    To so ziher gamad kroatarska podkupil celo EHF da mi izpademo...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.