Slovenci so naprodaj

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Prestopi. Slovenski igralci bodo zelo dejavni v poletnem prestopnem roku.
Oglej si celoten članek

Nogomet. Agent Amir Ružnić je italijanskim medijem še enkrat zagotovil, da se bo o prestopih svojih varovancev pogajal poleti. Tokrat je bil predmet pogovora predvsem Jasmin Kurtić, ki naj bi si ga želel zlasti Torino.

Zanimiv prestopni rok

“O tem nočem niti razmišljati,” je na vprašanje, kaj bo treba storiti, če bo Palermo izpadel iz Serie A, sicer odvrnil Ružnić. Trenutno najuspešnejši slovenski zastopnik igralcev je lahko trenutno s Kurtićevimi predstavami zadovoljen, ceno pa si je znova dvignil tudi Josip Iličić. Ta je v zimskem prestopu že zavrnil kijevski Dinamo, poleti pa ga Palermo najverjetneje ne bo mogel zadržati. “Poletni prestopni rok bo zelo zanimiv,” je za Žurnal24 že izjavil vodilni mož agencije AR Sport Management.

Pestro tudi na Otoku

V zadnjem je kar nekaj slovenskih igralcev odšlo tudi na Otok, a se z izjemo Roberta Korena, ki je vse bliže vrnitvi s Hullom v Premier League, niso naigrali. Prejšnji teden so pri Sheffield Wednesdayu tako že napovedali, da ne bodo podaljšali pogodbe z Nejcem Pečnikom, povsem na stranskem tiru pa je tudi Etien Velikonja pri Cardiffu Cityju, ki ga od uvrstitve med elito loči le še točka. Se je pa na radarju angleških klubov znašel mladi reprezentant Dejan Lazarević. Za 23-letnega vezista, ki si v tej sezoni kot posojen nogometaš Genoe služi kruh pri italijanskem drugoligašu Modeni, naj bi se zelo ogreli pri West Bromwich Albionu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.