Šport > Nogomet
37 ogledov

Slovenci so naprodaj

jasmin kurtić dejan lazarević slovenska nogometna reprezentanca trening stožice Saša Despot
Prestopi. Slovenski igralci bodo zelo dejavni v poletnem prestopnem roku.

Nogomet. Agent Amir Ružnić je italijanskim medijem še enkrat zagotovil, da se bo o prestopih svojih varovancev pogajal poleti. Tokrat je bil predmet pogovora predvsem Jasmin Kurtić, ki naj bi si ga želel zlasti Torino.

Zanimiv prestopni rok

“O tem nočem niti razmišljati,” je na vprašanje, kaj bo treba storiti, če bo Palermo izpadel iz Serie A, sicer odvrnil Ružnić. Trenutno najuspešnejši slovenski zastopnik igralcev je lahko trenutno s Kurtićevimi predstavami zadovoljen, ceno pa si je znova dvignil tudi Josip Iličić. Ta je v zimskem prestopu že zavrnil kijevski Dinamo, poleti pa ga Palermo najverjetneje ne bo mogel zadržati. “Poletni prestopni rok bo zelo zanimiv,” je za Žurnal24 že izjavil vodilni mož agencije AR Sport Management.

Pestro tudi na Otoku

V zadnjem je kar nekaj slovenskih igralcev odšlo tudi na Otok, a se z izjemo Roberta Korena, ki je vse bliže vrnitvi s Hullom v Premier League, niso naigrali. Prejšnji teden so pri Sheffield Wednesdayu tako že napovedali, da ne bodo podaljšali pogodbe z Nejcem Pečnikom, povsem na stranskem tiru pa je tudi Etien Velikonja pri Cardiffu Cityju, ki ga od uvrstitve med elito loči le še točka. Se je pa na radarju angleških klubov znašel mladi reprezentant Dejan Lazarević. Za 23-letnega vezista, ki si v tej sezoni kot posojen nogometaš Genoe služi kruh pri italijanskem drugoligašu Modeni, naj bi se zelo ogreli pri West Bromwich Albionu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.