Šport > Nogomet
13 ogledov

Prestop le še vprašanje odškodnine

jasmin kurtić EPA
Predsednik Palerma Maurizio Zamparini je razkril, da bi lahko slovenski reprezentant Jasmin Kurtić zapustil italijanskega prvoligaša. Slovenskemu nogometašu pogodba poteče leta 2015, zanj pa naj bi se zanimala Torino in angleški Reading.

Slovenski reprezentant Jasmin Kurtić, ki se je po enoletnem dokazovanju v Vareseju spet pridružil Palermu, bi lahko italijanskega prvoligaša zapustil dve leti pred iztekom pogodbe.

Predsednik Maurizio Zamparini je prepričan, da bi lahko Kurtić že junija zapustil ekipo, ki v Serie A zaseda šele 19. mesto in ji grozi izpad v drugo ligo. Zamparini je ob tem še zatrdil, da Palermo zanima samo stalni prestop, medtem ko o posoji ne razmišljajo. ''Prestop Kurtića je nekaj, kar bi se poleti lahko zgodilo. Ne želimo ga posoditi, zanima nas le stalen prestop,'' je povedal Zamparini in dodal: ''Želijo si ga tudi v drugih državah, kjer igralcev ne kupujejo po delih, kot to počnejo v Italiji.''

Kurtića naj bi si najbolj želeli v Torinu, Zamparini pa že zbira informacije o ponudbi. ''Predsednik Urbano Cairo je moj prijatelj in lahko se pogovarjava o vsem. Kar zadeva Kurtića, gre le za vprašanje odškodnine,'' je zaključil 71-letni Italijan.

Iličić na poti v Sampdorio?

Nekdanji športni direktor Sampdorie Pasquale Sensibile pričakuje, da bo nogometni klub iz Genoe poleti poslal ponudbo za Josipa Iličića. Slovenski reprezentant naj bi bil pripravljen na selitev, če bo Palermo izpadel iz Serie A. ''Direktor Sampdorie Rinaldo Sagramola je želel Iličića že lani pripeljati v Genoo,'' je povedal Sensibile in dodal: ''Ne bi bil presenečen, če bi se jim pridružil v naslednjem prestopnem roku.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.