Šport > Nogomet
11 ogledov

Trener Palerma odpuščen že drugič letos

Maurizio Zamparini vedno poskrbi, da v Palermu nikoli ni dolgčas. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Lastnik nogometnega kluba Palerma - italijanski poslovnež Maurizio Zamparini - nadaljuje z neprestanimi rošadami na trenerskem mestu. Tokrat je že drugič v letošnji sezoni odpustil Gian Piera Gasperinija.

Lastnik Palerma, ki mu trenutno močno grozi izpad iz Serie A, Mauricio Zamparini, je Gian Piera Gasperinija, sicer tudi nekdanjega trenerja milanskega Interja, odpustil že drugič v tej sezoni, na njegovo mesto pa posadil Giuseppa Sanninija, ki je ekipo vodil že na začetku sezone.

Gasperini, ki je Sanninija zamenjal že po uvodnih treh tekmah, je tako ob povratku na klopi zdržal le dve tekmi. Vmes je ekipo tri tekme vodil še Alberto Malesani.

Palermo, kjer že tri leta igra slovenski reprezentant Josip Iličić, pomembno vlogo v moštvu pa ima tudi Jasmin Kurtić, se deset krogov pred koncem Serie A nahaja na zadnjem mestu s petimi točkami zaostanka za mestom, ki prinaša obstanek v najboljši italijanski nogometni ligi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.