Šport > Nogomet
19 ogledov

Mourinho preprečil prihod Fernándeza

jose mourinho EPA
Vratar Osasune Andrés Fernández je bil na robu podpisa pogodbe z madridskim Realom, prestop v vrste belega baleta pa je onemogočil José Mourinho. Portugalski strateg se je raje odločil za usluge Diega Lópeza, ki je branil pri Sevilli.

Real se je po poškodbi prvega vratarja Ikerja Casillasa takoj odpravil v lov na novega čuvaja mreže - med kandidati se je znašel tudi slovenski reprezentant Samir Handanović -, Madridčane pa je pred manj kot tednom dni okrepil vratar Seville Diego López.

Spletni portal Marca.com razkriva, da je prvi favorit za zamenjavo Casillasa, vratar Oasune Andrés Fernández, ostal brez pogodbe zaradi Joséja Mourinha. Portugalec je pri iskanju vratarja postavil dva pogoja: biti mora visok in imeti veliko izkušenj. Trener Reala je sam predlagal Diega Lópeza, ki se je nato tudi pridružil galaktikom.

Andrés Fernández je star 26 let in v višino meri 180cm, zato je bilo hitro jasno, da s selitvijo k španskemu prvaku ne bo nič. Real pa ni edini klub, ki se zanima za njegove usluge. Fernández naj bi bil eden glavnih kandidatov za zamenjavo Victorja Valdésa, ki po koncu sezone zapušča Camp Nou.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.