Šport > Nogomet
30 ogledov

Ikerjeva Sara: "Z Moujem se igralci ne strinjajo"

Iker Casillas Sara Carbonero Euro 2012 finale poljub Reuters
Sara Carbonero, novinarka in dekle Realovega kapetana Ikerja Casillasa, je v javljanju za mehiško televizijo Televisa Deportes zatrdila, da vzdušje v slačilnici kraljevega kluba "ni dobro". Vse to in še več le dan pred pokalnim El Clásicom na Bernabéu, ki ga bo Casillas tako kot vse tekme v prihodnjih treh mesecih izpustil ...

"Vzdušje, kot vsi veste, ni dobro. Vsi že vedo, da se igralci nikakor ne strinjajo s svojim trenerjem. Zdaj je slačilnica razdeljena in potrebno bo počakati do konca sezone, da bi videli, če bo Mourinho odšel, ker ima zdaj v Madridu odprtih veliko front," je za mehiško televizijo razkrila Sara Carbonero.

Njene besede prihajajo le nekaj dni po tem, ko je predsednik Florentino Pérez na izredni novinarski konferenci zavrnil razkritje časopisa MARCA, da sta mu kapetana Iker Casillas in Sergio Ramos na skupnem kosilu postavila zahtevo, da trener José Mourinho odide po koncu sezone.

Real Madrid bo brez poškodovanega Casillasa in suspendiranega Ramosa na prvi tekmi polfinala španskega pokala gostil večne rivale Barcelono na Bernabéu. Casillas se je v letošnji sezoni znašel sredi notranjih bojev v slačilnici, ki so pred novim letom pripeljali celo do tega, da ga je Mourinho za dve tekmi posadil na klop.

Casillas se je nato huje poškodoval na zadnji pokalni tekmi z Valencio, ki jo je sicer začel od prve minute. Po operaciji prsta na roki bo odsoten vsaj dva meseca, morda pa celo tri. Real je v pomoč dosedanjemu rezervnemu vratarju Antoniu Adánu že pripeljal Diega Lópeza, nekdanjega člana madridske mladinske šole.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.