"Slovenci so nas namučili"

Foto: Žurnal24
Selektor angleške nogometne reprezentance, Italijan Fabio Capello, je svoje zvezdnike v izbrani vrsti opozoril, da naj ne pričakujejo lahke poti v izločilne boje na letošnjem svetovnem prvenstvu v JAR.
Oglej si celoten članek

Anglija se bo na SP 2010 merila v skupini C skupaj s Slovenijo, z ZDA in Alžirijo. Mnogi nogometni poznavalci na Otoku so se po žrebu veselo nasmihali, češ da je pol dela z lahkim žrebom že opravljenega.

Toda Capello, ki bo 30-članski seznam reprezentantov za SP objavil v torek, ne podcenjuje omenjenih tekmecev. "Po žrebu so vsi mislili, da bo vse skupaj lahko. Toda naša največja napaka bi bila, če bi mislili, da je žreb lahek le zaradi tega, ker smo pač Anglija," je v pogovoru za Eurosport povedal strateg Angležev.

"ZDA so vedno dobro igrale na SP. Bil sem v JAR na pokalu konfederacij, ko so Američani premagali Španijo, ki so vse prej kot majhno moštvo. Zato si zaslužijo popolno spoštovanje. Slovenija je v dodatnih kvalifikacijah izločila Rusijo, ki je vrhunska reprezentanca. Prav tako smo se z njo pomerili na Wembleyju in tekmo dobili le z 2:1. Slovenci so nas namučili. Alžirija je izločila Egipt, ki je afriški prvak. Ko torej tako pogledaš na tekmece, je jasno, da se morajo ljudje malce umiriti svoje strasti, saj te tri tekme gotovo ne bodo lahke. Vse te ekipe so dobro organizirane in imajo dobre igralce," pravi Capello.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.