Slovenci spet na televiziji CNN

Foto: youtube Dunking Devils
Slovenska akrobatska skupina je znova navdušila.
Oglej si celoten članek

"Akrobatsko-košarkarska skupina Dinking Devils se je vrnila z novim videom, ki povzroči povešeno čeljust," so nov podvig Slovencev opisali pri televizijski mreži CNN, ki jo lahko spremljajo povsod po svetu, in delili video, ki so ga na youtubu v svoji seriji adrenalinskih posnetkov objavili slovenski akrobati.

"Slovenski akrobati so tokrat postavili ogromen trampolin in ga nato obesili 100 čevljev (okoli 30 metov; op. p.) nad tlemi. Pred padcem jih je varovala le posebna tanka mreža," so še na twitterju dodali pri CNN, nato pa se spomnili še nekaterih podvigov slovenske skupine: zabijanj na vlaku, skokov z velikih gugalnic ...

"Le kaj jim bo prišlo na misel naslednjič," so se vprašali za konec.

"Navdahnjeni s pesmijo Trampoline izvajalke SHAED, smo zgradili največji trampolin na svetu in na njem izvajali ekstremne salte! Kar 30 metrov nad tlemi smo izvajali nore skoke, salte in premete, medtem ko nas je pred padcem v globino varovala zgolj tanka mreža," pa so ob videu zapisali Dunking Devils.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.