Šport
1001 ogledov

Slovenci spet na televiziji CNN

Dunking Devils youtube
Slovenska akrobatska skupina je znova navdušila.

"Akrobatsko-košarkarska skupina Dinking Devils se je vrnila z novim videom, ki povzroči povešeno čeljust," so nov podvig Slovencev opisali pri televizijski mreži CNN, ki jo lahko spremljajo povsod po svetu, in delili video, ki so ga na youtubu v svoji seriji adrenalinskih posnetkov objavili slovenski akrobati.

"Slovenski akrobati so tokrat postavili ogromen trampolin in ga nato obesili 100 čevljev (okoli 30 metov; op. p.) nad tlemi. Pred padcem jih je varovala le posebna tanka mreža," so še na twitterju dodali pri CNN, nato pa se spomnili še nekaterih podvigov slovenske skupine: zabijanj na vlaku, skokov z velikih gugalnic ...

"Le kaj jim bo prišlo na misel naslednjič," so se vprašali za konec.

"Navdahnjeni s pesmijo Trampoline izvajalke SHAED, smo zgradili največji trampolin na svetu in na njem izvajali ekstremne salte! Kar 30 metrov nad tlemi smo izvajali nore skoke, salte in premete, medtem ko nas je pred padcem v globino varovala zgolj tanka mreža," pa so ob videu zapisali Dunking Devils.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.