Slovenija
5578 ogledov

Zgradili bodo največji trampolin park v Sloveniji

Dunking devils
1/4
Dunking devils
Otvoritev predvidoma že decembra letos.

Slovenska akrobatska skupina Dunking Devils je najavila svoj najnovejši projekt, katerega del bo lahko prav vsak.

V ljubljanskem BTC namreč gradijo svoj nov dom: največji trampolin park v Sloveniji, ki bo po pestrosti vsebin v samem evropskem vrhu. Trampolin park BTC bo začel obratovati že decembra letos.

Prvi predstavitveni video, ki so ga Dunking Devils prejšnji teden objavili na Facebooku, je namreč požel ogromno interesa s strani mladih, ki že sedaj načrtujejo svoj prvi obisk.

Na 3.500 kvadratnih metrih se bo na Leskoškovi cesti v Ljubljani nahajal največji trampolin park v Sloveniji, ki bo po pestrosti vsebin in modernosti v samem evropskem vrhu.

Dunking Devils želijo ljudem pokazati, da lahko športni napredek dosežejo tudi preko zabave. Trampolin park v BTC-ju bo namenjen vsem, tako otrokom, mladostnikom kot tudi odraslim, ki želijo ostati fit, poskusiti nov način vadbe ter ob tem doživeti nepozabno izkušnjo.

“Dunking Devils že od samega začetka povezujemo šport z zabavo na kreativen, nenavaden način, ob tem pa stremimo k zagotavljanju posebnega doživetja vsem, ki pridejo v stik z nami. S trampolin parkom v BTC želimo svoje izkušnje, ki smo jih pridobili z dolgoletnimi treningi in nastopi po vsem svetu, omogočiti vsem Slovencem. V trampolin parku bo lahko prav vsak doživel, kako je videti naš vsakdan, se zabaval na zdrav, aktiven način ter se naučil novih trikov,” je povedal akrobat Marko Knafelc.

Duniking Devils bohinjska proga Slovenija Slovenci posneli sapo jemajoč video

Trampolin park bo nudil prostor za aktivno druženje s prijatelji, družinsko zabavo, aktivna rojstnodnevna praznovanja, športne dneve za šole in vrtce, večerne dogodke s šov programom, teambuildinge za podjetja ter fitness programe, kjer boste pospešili svoj srčni utrip in ojačali mišice. S skakanjem po trampolinih lahko porabite celo do 1000 kalorij v eni uri!

Od trampolinskega zidu do Ninja Warrior poligona

V novem trampolin parku se bodo poleg 50 trampolinov različnih dimenzij, namenjenih prostemu skakanju, nahajali tudi Ninja Warrior poligon, napihljiva blazina, trampolinski zid, gimnastična jama, prostor za igro Med dvema ognjema na trampolinih, košarkarski koši in igralna stena, na kateri boste računalniško igro lahko igrali v živo.

Del trampolin parka bo namenjen tudi treningom profesionalnih športnikov: gimnastičarjem, freestyle športom in treningom akrobatskega zabijanja.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice