Slovenija
162 ogledov

Tako proslavljajo 10 let svojega obstoja

Dunking Devils
1/14
Anže Petkovšek Promocijski adrenalinski spektakel akrobatske skupine Dunking Devils na železniški postaji Ljubljana.
Slovenska akrobatska skupina Dunking Devils s svojimi predstavami navdušuje po vsem svetu.

Dunking Devils in Slovenske železnice povezuje trdna vez, saj prav posnetkom zabijanja žoge na muzejskem vlaku Domen Rozman, idejni vodja Dunking Devils, pripisuje, da skupino pozna cela Slovenija: "Zabijanje žoge na vlaku na Solkanskem mostu in Bohinjski progi je projekt, po katerem nas pozna vsa Slovenija. Prav tako smo v preteklih letih tovorni vlak spremenili v akrobatsko igrišče, muzejski vlak pa smo kar preskočili! Tesno sodelovanje s Slovenskimi železnicami je dokaz, česa smo zmožni s sodelovanjem in se ne oziramo na to, kaj pravijo drugi, da je mogoče! Posnetke teh podvigov si je ogledalo več kot 30 milijonov ljudi po celem svetu. Ob naši 10. obletnici smo se zato odločili Peklenski parni Dunking Devils vlak popeljati po Sloveniji in tako omogočiti vsem, da si naš nor šov na vlaku ogledajo v živo!"

Prišli, pokazali svoje in navdušili

Včeraj je nato napočil veliki dan in Dunking Devilsi so se z muzejskim vlakom Slovenskih železnic odpeljali od Novega mesta do Kamnika. Ob postankih na progi so Dunking Devils s svojim akrobatskim šovom navdušili zbrane gledalce. Ustavili so se v Novem mestu, Trebnjem, Višnji gori in Grosupljem, nato pa še v Ljubljani, Domžalah in Kamniku.

Dunking Devils | Avtor: Anže Petkovšek Promocijski adrenalinski spektakel akrobatske skupine Dunking Devils na železniški postaji Ljubljana. Anže Petkovšek

S seboj so pripeljali tudi trampoline in navdušenim gledalcem pokazali nekaj svojih najboljših trikov. Ob zabijanju žog s trampolina so poleteli tudi po več metrov visoko, naprave za bruhanje ognja pa so poskrbeli za vroč okvir predstave.

Deseto obletnico bodo obeležili z vratolomnima šovoma v Hali Tivoli

Okrogle obletnice je treba praznovati. Zato bodo Dunking Devilsi za svoje oboževalce priredili dva velika šova, ki bosta potekal 17. in 18. maja v Hali Tivoli. "Pokazali bomo veliko več kot zabijanje košev. Obiskovalci bodo doživeli dih jemajoče trike na trampolinskem zidu, vratolomne skoke z ruske gugalnice in nore akrobacije na mini trampolinih. Povezali smo se tudi z drugimi slovenskimi akrobati, plesalci in ustvarjalci. Vse skupaj bo več kot 40 nastopajočih, v ozadju pa spektakel gradi ekipa približno 100 ljudi. Gre za nekakšen slovenski Cirque du Soleil," sporočajo vragi. Adrenalinski spektakel bo trajal kar 90 minut, poleg Dunking Devils pa bodo nastopili še vrhunski domači in tuji gosti. Med drugim so v Ljubjano povabili Artifex, Flipping Art, LED Motion, Duo Kamikazete, Tjaša Dobravec, Travelers Duo in Da Move Crew.

Dunking Devilsi s pomočjo Slovenskih železnic ponujajo nižje cene vstopnic za spektakel v Hali Tivoli vsem, ki jih bodo kupili do vključno tega petka do polnoči.

Dunking Devils | Avtor: Anže Petkovšek Promocijski adrenalinski spektakel akrobatske skupine Dunking Devils na železniški postaji Ljubljana. Anže Petkovšek

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.