Magazin > Film & Glasba & TV
7372 ogledov

Video: Vrtoglave podvige štirih Slovencev spremlja cel svet!

Dunking Devils youtube
Česa takega še niste videli!

Svetovno znani akrobati Dunking Devils so si po izjemnem uspehu serije Fly Guys, ki so jo v preteklem letu posneli za Facebookovo platformo Facebook Watch, zadali nov video projekt. Večletne izkušnje in znanje, ki so ga pridobili med sodelovanjem s Hollywoodom, so združili v spletno serijo, s katero bodo konkurirali največjim svetovnim YouTube zvezdam. V adrenalinski seriji, ki jo boste lahko spremljali na video platformi YouTube, nas Dunking Devils popeljejo na zabavno dogodivščino in pokažejo, kaj vse je mogoče, kadar človek sledi svojim sanjam. Utrinki s snemanj so med drugim že navdušili Thanosa iz Maščevalcev in svetovno znanega DJ-ja Steva Aokija. Prva epizoda spletne serije bo na vrsti danes, napovednik pa si že lahko ogledate na njihovem YouTube kanalu.

Spoznajte DD Squad

Dunking Devils, ki trenutno štejejo nekaj več kot 70 članov, so prav zagotovo vsem najbolj poznani po akrobatskem zabijanju na koš in viralnih videih, ki so skupno nabrali že več kot 100 milijonov ogledov. Ravno njihov uspeh na spletu jih je povezal s hollywoodskimi ustvarjalci, s katerimi so ekskluzivno za Facebookovo platformo Facebook Watch posneli spletno serijo Fly Guys. Čeprav se je izjemno uspešna serija, ki je osvojila milijone gledalcev, zaključila po 10 delih, je bil za člane skupine Dunking Devils to šele začetek. Želja, da z zgledom navdihujejo ljudi po vsem svetu, jih je pripeljala do sklepa, da nadaljujejo svojo adrenalinsko pot. Matevž, Maks, Jan in Gašper, glavni junaki serije Fly Guys, so se odločili, da svoje moči združijo pod imenom DD Squad in pokažejo, kaj vse je mogoče, kadar sledimo svojim sanjam. Podkovani z znanjem, ki so ga pridobili od hollywoodskih producentov, so skupaj z ekipo ustvarili vrhunsko serijo, s katero se bodo ob bok postavili največjim YouTube zvezdam.

Še nikoli videne akrobacije

Skladno s svojim sloganom "Obstaja samo ena prava smer. Navzgor!", Dunking Devils vedno znova iščejo izzive, s katerimi bi premaknili meje mogočega. Za tokratni cilj so si zadali, da izvedejo še nikoli videne akrobacije na norih lokacijah. Na poti do uresničitve odpiljenih idej, ki se fantom neprestano porajajo v glavi, jih je seveda čakalo veliko dela. Za uspešno izvedbo določenih trikov so namreč morali velikokrat prilagoditi ali povsem na novo zasnovati akrobatsko opremo. V prvi epizodi so DD Squad tako želeli v vodo skakati z obrnjene ruske gugalnice, ki so jo obesili kar s Savskega mostu, čeprav je nad njihovimi glavami drvel vlak ... Seveda pa to še zdaleč ni najbolj neverjetna stvar, ki jo boste lahko videli v njihovi novi spletni seriji. Med drugim so zgradili in na žerjav obesili največji trampolin na svetu in ga dvignili 30 metrov v zrak. Za enega najnevarnejših trikov pa so moči združili z Andrejem Jerebom, najboljšim slovenskim voznikom relija, in Alešem Rozmanom, enem izmed dveh Zemljanov, ki na štirikolesniku izvede salto nazaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice