Slovenci v Innsbrucku

Foto: Žurnal24 Slovenski rokometaši so proti Portugalcem doživeli drugi poraz v kvalifikacijah
Z Evropske rokometne zveze (EHF) so danes sporočili točen razpored tekem na prihajajočem evropskem prvenstvu, ki bo naslednje leto v Avstriji. Slovenija bo januarja igrala v Innsbrucku.
Oglej si celoten članek

Slovenska rokometna karavana se bo naslednje leto v januarju podala v Innsbruck. V glavnem mestu Tirolske bodo 19., 20. in 22. januarja slovenski reprezentanti odigrali vse tri tekme predtekmovanja, najprej proti Švedski (20.30), nato proti Nemčiji (18.30), nazadnje pa še s Poljaki (20.15). V nadaljnje tekmovanje se bodo iz vsake skupine uvrstile tri ekipe, "slovenska" skupina C pa se bo križala s skupino D (Francija, Španija, Madžarska in Češka). Znani so tudi že natančni datumi za polfinalni in finalno tekmo – polfinala bosta na sporedu v soboto, 30. januarja, ob 14. uri in 16.30, tekma za tretje mesto pa dan kasneje ob 15. uri. Finale bo na sporedu v nedeljo ob 17.30. Vse odločilne tekme bodo na Dunaju. Za slovenske navijače, ki bodo januarja nedvomno krenili v severno sosedo, je sicer žreb precej neugoden – Innsbruck je od vseh prizorišč – tu so še (najugodnejši) Gradec, Linz in Wr. Neustadt – najbolj oddaljeno avstrijsko mesto, do katerega je od Ljubljane potrebnih pet ur vožnje.

Spored predtekmovalne skupine C (Innsbruck):
Torek, 19. januar:
18.30 Nemčija - Poljska
20.30 Švedska - Slovenija

Sreda, 20. januar:
18.30 Slovenija - Nemčija
20.30 Poljska - Švedska

Petek, 22. januar:
18.15 Nemčija - Švedska
20.15 Poljska - Slovenija

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.