Kar dve priznanji za fenomenalnega Slovenca

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenski odbojkarski reprezentant je v pretekli sezoni navduševal v dresu Verone.
Oglej si celoten članek

Slovenski odbojkar Rok Možič je po koncu sezone 2021/22 v prvi italijanski ligi prejel prestižno nagrado Andrej Kuznetsov. Gre za nagrado za točkovno najboljšega igralca minule sezone italijanskega prvenstva.

Prav tako je Možič osvojil nagrado za prvo mesto med vsemi igralci italijanske lige za najvišje doseženo število točk v napadu.

"Zelo sem vesel in počaščen ob tej nagradi. Prikazuje neko delo skozi celotno leto. Imel sem sicer nekaj slabših tekem, nekaj vrhunskih, ampak povprečje 20 točk na tekmo v italijanski ligi je res vrhunski dosežek," je za agencijo Proelium dejal slovenski odbojkar.

Intervju z junakom V boju s požari tvegal življenje, naslednji dan postal nov slovenski prvak!

"Seveda se je zato treba zahvaliti tudi ekipi. Sam sicer vedno poudarjam, da so zame ekipni dosežki bolj pomembni kot individualni. Ne glede na to sem ponosen na svoj dosežek in upam, da ga bom v prihodnje še kdaj ponovil," je še povedal Možič.

Možič bo obe nagradi prejel na uvodni tekmi nove sezone prvenstva 9. oktobra proti Trentinu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.