Slovenec bo igral za nesramno bogati PSG

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zapolnil bo vrzel po poškodbi Nikole Karabatića.
Oglej si celoten članek

Slovenski rokometaš Sebastian Skube je tik pred prestopom v francoski Paris SG. Novico o prestopu Skubeta v Francijo so objavili na spletni strani danske televizijske postaje TV2 Sport.

V rokometnem zakulisju so vse glasnejše govorice, da bo 33-letni dolenjski rokometaš, ki od leta 2014 igra za danski Bjerringbro-Silkeborg, v razvpitem pariškem klubu na mestu srednjega zunanjega igralca zapolnil vrzel po poškodbi Nikole Karabatića.

Foto: Profimedia Sebastian Skube Nikola Karabatić

Sebastian Skube je v tej sezoni v danskem prvenstvu na enajstih tekmah dosegel 41 golov in 34 podaj.

EHF Znan spored polfinala lige prvakov s šestimi Slovenci

Švedski strokovnjak na slovenski klopi Ljubomir Vranješ je Skubeta uvrstil na svoj seznam za prvi cikel kvalifikacij za nastop na evropskem prvenstvu na Slovaškem in Madžarskem 2022 proti Poljski in Turčiji, a je svojo udeležbo odpovedal zaradi natrgane prepone.

Naknadno sta bili obe tekmi proti Poljski v Celju in Turčiji v Eskisehirju odpovedani zaradi okužb igralcev poljske in slovenske zasedbe z novim koronavirusom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.