Šport
3824 ogledov

Slovenec bo igral za nesramno bogati PSG

Sebastian Skube Profimedia
Zapolnil bo vrzel po poškodbi Nikole Karabatića.

Slovenski rokometaš Sebastian Skube je tik pred prestopom v francoski Paris SG. Novico o prestopu Skubeta v Francijo so objavili na spletni strani danske televizijske postaje TV2 Sport.

V rokometnem zakulisju so vse glasnejše govorice, da bo 33-letni dolenjski rokometaš, ki od leta 2014 igra za danski Bjerringbro-Silkeborg, v razvpitem pariškem klubu na mestu srednjega zunanjega igralca zapolnil vrzel po poškodbi Nikole Karabatića.

Sebastian Skube Nikola Karabatić | Avtor: Profimedia Profimedia

Sebastian Skube je v tej sezoni v danskem prvenstvu na enajstih tekmah dosegel 41 golov in 34 podaj.

rokomet EHF liga prvakov Final4 EHF Šport Znan spored polfinala lige prvakov s šestimi Slovenci

Švedski strokovnjak na slovenski klopi Ljubomir Vranješ je Skubeta uvrstil na svoj seznam za prvi cikel kvalifikacij za nastop na evropskem prvenstvu na Slovaškem in Madžarskem 2022 proti Poljski in Turčiji, a je svojo udeležbo odpovedal zaradi natrgane prepone.

Naknadno sta bili obe tekmi proti Poljski v Celju in Turčiji v Eskisehirju odpovedani zaradi okužb igralcev poljske in slovenske zasedbe z novim koronavirusom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice