Slovenec drugi, Vlašićeva v usnju

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Najboljša hrvaška športnika leta 2010 sta atletinja Blanka Vlašić in alpski smučar Ivica Kostelić. Skakalka v višino je na podelitev prišla v elegantni usnjeni obleki. V galeriji. Jakov Fak osvojil drugo mesto.
Oglej si celoten članek

Blanka Vlašić je pred mesecem dni že prejela nagrado za najboljšo atletinjo Mednarodne zveze (IAAF), zdaj pa so jo za evropski naslov v skoku v višino, za zlato medaljo na dvoranskem svetovnem prvenstvu in za zmago v diamantni ligi nagradili še v domovini. Druga je bila metalka diska Sandra Perković, tretja pa plavalka Sanja Jovanović. Vlašićeva je hrvaška športnica leta že petič, rekorderka je Janica Kostelić z osmimi naslovi.

Pri moških je Ivica Kostelić, dobitnik dveh srebrnih medalj na OI v Vancouvru, premagal bronastega biatlonskega olimpijca Jakova Faka, ki je medtem postal član slovenske reprezentance, tretji pa je bil jadralec Ivan Kljaković. V ekipnem delu sta priznanji dobili košarkarice Gospića za dvojno domačo lovoriko in zmago v regionalni ligi ter vaterpolisti, ki so zmagali na evropskem prvenstvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.