Slovenec po štirih letih iz Rima v Švico

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zadnji avgustovski dnevi so, kot vedno, zelo pestri.
Oglej si celoten članek

Dvaindvajsetletni slovenski napadalec Žan Celar bo kariero nadaljeval v Švici v vrstah tamkajšnjega prvoligaša iz italijansko govorečega dela Švice, Lugana, kjer že od leta 2019 igra Sandi Lovrić. 

Na spletni strani Lugana so potrdili podpis štiriletne pogodbe s Celarjem z veljavnostjo do 30. junija 2025. Celar bo nosil majico številka 19.

Tržnica Nori dnevi: Mbappé in Ronaldo se selita!

Gorenjec, njegov domači klub je Šenčur, je en profesionalni nastop vpisal v majici Maribora, nato pa je postal član AS Rome, s katero je v sezoni 2018/19 debitiral v Serie A, kot posojeni igralec pa igral z zasedbama Cittadelle in Cremonese.

Nedavno je s slovensko reprezentanco sodeloval na evropskem prvenstvu do 21 let, ki je maja potekalo tudi v Sloveniji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.