Slovenec po naslovu zapustil Rijeko

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Slovenski reprezentant Roman Bezjak se vrača v Nemčijo.
Oglej si celoten članek

Na Reki se še vedno veselijo zgodovinske dvojne krone, mnogi privrženci kluba pa kljub temu že pričakujejo, da bo ekipo po dobrih predstavah zapustila kopica igralcev in se preselila v druge sredine. Kot prvi je novega hrvaškega prvaka zapustil Roman Bezjak.

Ta je za kvarnerski klub v zadnjem času igral kot posojen nogometaš nemškega Darmstadta, skupno pa je za Rijeko slovenski reprezentant dosegel 30 zadetkov na 67 tekmah. "Hvala vsem v klubu, upravi, Matjažu Keku, strokovnemu štabu. Imel sem to srečo, da sem se v Rijeko vrnil ob pravem času in sem zelo vesel, da sem bil del tega velikega uspeha," je ob svojem drugem reškem slovesu dejal Bezjak, ki mu je potekla posoja.

"Ko sem prišel nazaj, sem dejal, da sem to storil zato, ker nečesa nismo dokončali. Zdaj nam je to končno uspelo, imeli smo odlično vzdušje v garderobi. To so izjemni fantje. Navijači so zaslužili vse osvojene lovorike, še zlasti naslov prvaka in upam, da so uživeli," je za klubsko spletno stran še dejal Bezjak.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.