Šport > Nogomet
97 ogledov

Slovenec po naslovu zapustil Rijeko

roman bezjak Profimedias
Slovenski reprezentant Roman Bezjak se vrača v Nemčijo.

Na Reki se še vedno veselijo zgodovinske dvojne krone, mnogi privrženci kluba pa kljub temu že pričakujejo, da bo ekipo po dobrih predstavah zapustila kopica igralcev in se preselila v druge sredine. Kot prvi je novega hrvaškega prvaka zapustil Roman Bezjak.

Ta je za kvarnerski klub v zadnjem času igral kot posojen nogometaš nemškega Darmstadta, skupno pa je za Rijeko slovenski reprezentant dosegel 30 zadetkov na 67 tekmah. "Hvala vsem v klubu, upravi, Matjažu Keku, strokovnemu štabu. Imel sem to srečo, da sem se v Rijeko vrnil ob pravem času in sem zelo vesel, da sem bil del tega velikega uspeha," je ob svojem drugem reškem slovesu dejal Bezjak, ki mu je potekla posoja.

"Ko sem prišel nazaj, sem dejal, da sem to storil zato, ker nečesa nismo dokončali. Zdaj nam je to končno uspelo, imeli smo odlično vzdušje v garderobi. To so izjemni fantje. Navijači so zaslužili vse osvojene lovorike, še zlasti naslov prvaka in upam, da so uživeli," je za klubsko spletno stran še dejal Bezjak.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.