Slovenec po ponižanju povsem ponorel in lovil Italijana

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Izkušenega vratarja je poteza tekmeca skoraj pognala čez rob.
Oglej si celoten članek

V 9. kolu Serie A sta se na stadionu Arechi srečala zadnjeuvrščena Salernitana in Empoli s kar tremi Slovenci v svojih vrstah. Pri domačih pa vlogo vratarja standardno opravlja Vid Belec.

Slednji ima za seboj pestro kariero, na kontu pa 18 nastopov za člansko izbrano vrsto Slovenije. 31-letni Štajarec s soigralci zaenkrat ne uživa dobre sezone in tudi v sobotnem obračunu lanskih drugoligašev je utrpel poraz (2:4).

Serie A Milan ušel blamaži, Empoli utišal Salerno

Vse štiri zadetke so Toskanci dosegli v prvem polčasu. Že v drugi minuti je zabil Andrea Pinamonti, ta je v 45. minuti pri vodstvu z 0:3 dobil še priložnost iz enajstmetrovke. S "panenko" je povišal prednost Empolija, Belca pa, v danih okoliščinah razumljivo, zelo razkuril.

Slovenec je stekel proti Pinamontiju in mu namenil nekaj sočnih kletvic. Posredovali so napadalčevi soigralci, Belca pa je nato umiril glavni sodnik Daniele Doveri.

Salernitana je na začetku drugega polčasa dvakrat zadela, toda več rdečim ni uspelo in sprijazniti so se morali z novim porazom.

V naslednjem kolu bo moštvo iz Salerna gostovalo v Benetkah. Tudi Venezii z Domnom Črnigojem se obeta krčevit boj za preživetje med italijansko elito.

Drama v Rimu Handanoviću počil film, v tunelu obračunal še s trenerjem

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:52 23. Oktober 2021.

    Kvaliteta slovenska v Italiji vreden 1 super rifle na tekmo

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.