Slovenec pred sanjskim prestopom?

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski reprezentančni branilec je v Turčiji nase opozoril tudi večje evropske klube.
Oglej si celoten članek

27-letni bočni branilec Nejc Skubic je preteklo jesen s turškim Konyasporjem igral tudi v Ligi Evropa, s solidnimi predstavami v omenjenem tekmovanju in v turški Superligi pa je pridobil nekaj novih snubcev.

Po poročanju portala Sporbizde se je za Slovenca ogrela slovita Valencia, ki išče pot iz rezultatske krize. "Netopirji" naj bi bili za Skubica pripravljeni odšteti 2,5 milijona evrov.

Valencia je pred več kot desetletjem krojila vrh evropskega nogometa, tudi z Zlatkom Zahovićem v ekipi, sedaj pa preživlja težke čase in se v La Ligi bori za obstanek. Skubic, ki je za Konyaspor na 49 tekmah vpisal en gol in šest asistenc, pa bi lahko okrepil nezanesljivo obrambo.

Pred nekaj dnevi se je z Villarrealom, lokalnim rivalom Valencie, dokončno razšel Bojan Jokić, vprašljiva je tudi prihodnost Reneja Krhina pri Granadi. Jan Oblak pri madridskem Atléticu trenutno okreva po poškodbi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.