Šport > Nogomet
65 ogledov

Slovenec pred sanjskim prestopom?

Nejc Skubic Litva Slovenija kvalifikacije za SP 2018 EPA
Slovenski reprezentančni branilec je v Turčiji nase opozoril tudi večje evropske klube.

27-letni bočni branilec Nejc Skubic je preteklo jesen s turškim Konyasporjem igral tudi v Ligi Evropa, s solidnimi predstavami v omenjenem tekmovanju in v turški Superligi pa je pridobil nekaj novih snubcev.

Po poročanju portala Sporbizde se je za Slovenca ogrela slovita Valencia, ki išče pot iz rezultatske krize. "Netopirji" naj bi bili za Skubica pripravljeni odšteti 2,5 milijona evrov.

Valencia je pred več kot desetletjem krojila vrh evropskega nogometa, tudi z Zlatkom Zahovićem v ekipi, sedaj pa preživlja težke čase in se v La Ligi bori za obstanek. Skubic, ki je za Konyaspor na 49 tekmah vpisal en gol in šest asistenc, pa bi lahko okrepil nezanesljivo obrambo.

Pred nekaj dnevi se je z Villarrealom, lokalnim rivalom Valencie, dokončno razšel Bojan Jokić, vprašljiva je tudi prihodnost Reneja Krhina pri Granadi. Jan Oblak pri madridskem Atléticu trenutno okreva po poškodbi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.