Slovenec se je veselil epskega preobrata

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
V Fibini ligi prvakov je bila v sredo odigrana sila dramatična tekma.
Oglej si celoten članek

V prvem kolu lige prvakov, v okviru katere nastopa tudi Petrol Olimpija, sta se v Bambergu udarila domači Brose in španska Fuenlabrada, za katero igra tudi Slovenec Luka Rupnik.

Foto Zmaji začeli nič kaj vzpodbudno

Nemci so 48 sekund pred koncem vodili za osem točk, a vseeno izgubili srečanje (88:89), saj so gostje v omenjenem časovnem obdobju dosegli kar 15 točk.

Preobrat, ki si ga lahko ogledate na spodnjem posnetku, je v zadnji sekundi tekme dokončal Francisco Cruz s trojko iz zahtevnega položaja.

Rupnik v odločilnih trenutkih ni bil na parketu, v 10 minutah ni zadel iz igre, v statistiko je vpisal eno točko in dve asistenci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.