"Slovenec" Thomas dobil prepoved do 2013

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Ameriški košarkar Omar Abdul Thomas je po kalvariji s ponarejenim slovenskim potnim listom zdaj dobil prepoved nastopanja v italijanski ligi do aprila 2013. Na odločitev se je nekdanji igralec Air Avellina, ki je bil v zadnjih dneh blizu prestopa k Montepaschiju Sieni, že pritožil. Nancy je medtem sporočil, da se je okrepil z lanskim članom Uniona Olimpije Kennyjem Gregoryjem.
Oglej si celoten članek

Italijanske oblasti so košarkarja Omarja Abdula Thomasa, najkoristnejšega igralca lanskega italijanskega prvenstva, kaznovale s 16-mesečno prepovedjo igranja v Serie A. Američan je za Air Avellino igral s ponarejenim slovenskim potnim listom, zgodbo pa smo pred meseci razkrili pri Žurnalu. Velja poudariti, da je kazen veljavna samo na ozemlju Italije, torej je za zdaj propadel zgolj Thomasov prestop k Montepaschiju Sieni, ki se je omenjal v zadnjih dneh, Thomas pa se je na kazen tako ali tako pritožil.

Iz francoskega evroligaša Nancyja so sporočili, da bo Nicolasa Batuma, ki se po koncu lockouta vrača v ligo NBA, zamenjal bivši član Uniona Olimpije, Američan Kenny Gregory.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.