Šport > Košarka
28 ogledov

"Slovenec" Thomas dobil prepoved do 2013

Omar Abdul Thomas Boštjan Tacol
Ameriški košarkar Omar Abdul Thomas je po kalvariji s ponarejenim slovenskim potnim listom zdaj dobil prepoved nastopanja v italijanski ligi do aprila 2013. Na odločitev se je nekdanji igralec Air Avellina, ki je bil v zadnjih dneh blizu prestopa k Montepaschiju Sieni, že pritožil. Nancy je medtem sporočil, da se je okrepil z lanskim članom Uniona Olimpije Kennyjem Gregoryjem.

Italijanske oblasti so košarkarja Omarja Abdula Thomasa, najkoristnejšega igralca lanskega italijanskega prvenstva, kaznovale s 16-mesečno prepovedjo igranja v Serie A. Američan je za Air Avellino igral s ponarejenim slovenskim potnim listom, zgodbo pa smo pred meseci razkrili pri Žurnalu. Velja poudariti, da je kazen veljavna samo na ozemlju Italije, torej je za zdaj propadel zgolj Thomasov prestop k Montepaschiju Sieni, ki se je omenjal v zadnjih dneh, Thomas pa se je na kazen tako ali tako pritožil.

Iz francoskega evroligaša Nancyja so sporočili, da bo Nicolasa Batuma, ki se po koncu lockouta vrača v ligo NBA, zamenjal bivši član Uniona Olimpije, Američan Kenny Gregory.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.