Slovenec v 90. minuti v delirij popeljal Turke

Foto: EPA Nejc Skubic Konyaspor
Slovenski reprezentant Nejc Skubic je zabil odločilni zadetek za superpokalno lovoriko.
Oglej si celoten članek

V turškem superpokalu sta se pomerila prvak Bešiktaš in pokalni zmagovalec Konyaspor, član slednjega je tudi slovenski reprezentant Nejc Skubic. Nekdanji kapetan Domžal je sicer odločil dvoboj, v 90. minuti je bil natančen iz enajstmetrovke. Po zadetku za končnih 2:1 je stekel proti svojim navijačem, ki so bili navdušeni z zmago nad velikim istanbulskim klubom.

Konyaspor je sicer vodil večji del srečanja, v 33. minuti je za vodstvo nogometašev v zeleno-belih dresih poskrbel Abdou Traore. Kar 45 minut igre je kazalo na uspeh Konyasporja, a je nato v 78. minuti izenačil Cenk Tosun. Rezultat je bil neodločen do izteka rednega dela, ko je portugalski reprezentant in zdaj že nekdanji zvezdnik madridskega Reala Pepe, temu se je v prestopnem roku obetal prestop v PSG, a je nato pristal v Turčiji, zakrivil prekršek v svojem kazenskem prostoru. K žogi je pristopil Slovenec in poskrbel za delirij med navijači Konyasporja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.