Šport > Nogomet
1696 ogledov

Slovenec v 90. minuti v delirij popeljal Turke

Nejc Skubic Konyaspor EPA
Slovenski reprezentant Nejc Skubic je zabil odločilni zadetek za superpokalno lovoriko.

V turškem superpokalu sta se pomerila prvak Bešiktaš in pokalni zmagovalec Konyaspor, član slednjega je tudi slovenski reprezentant Nejc Skubic. Nekdanji kapetan Domžal je sicer odločil dvoboj, v 90. minuti je bil natančen iz enajstmetrovke. Po zadetku za končnih 2:1 je stekel proti svojim navijačem, ki so bili navdušeni z zmago nad velikim istanbulskim klubom.

Konyaspor je sicer vodil večji del srečanja, v 33. minuti je za vodstvo nogometašev v zeleno-belih dresih poskrbel Abdou Traore. Kar 45 minut igre je kazalo na uspeh Konyasporja, a je nato v 78. minuti izenačil Cenk Tosun. Rezultat je bil neodločen do izteka rednega dela, ko je portugalski reprezentant in zdaj že nekdanji zvezdnik madridskega Reala Pepe, temu se je v prestopnem roku obetal prestop v PSG, a je nato pristal v Turčiji, zakrivil prekršek v svojem kazenskem prostoru. K žogi je pristopil Slovenec in poskrbel za delirij med navijači Konyasporja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.