Šport > Nogomet
61 ogledov

Bivši kapetan Domžal navdušuje Turke

Nejc Skubic Konyaspor PrSc
Nejc Skubic se je po prestopu v Konyaspor znašel odlično.

Branilec Nejc Skubic je v zimskem prestopnem roku zapustil Domžale in se preselil v turški Konyaspor. Gorenjec, ki si je že z igrami ob Kamniški Bistrici prislužil vpoklic selektorja Srečka Katanca, se je v novem okolju znašel odlično, v petek je tudi prvič zatresel mrežo.

Skubic, ki se je takoj po prihodu ustalil v prvi postavi Konyasporja, je že ob ligaškem debiju vknjižil asistenco, svoj prvi gol pa je dočakal na svoji peti tekmi. 

Njegova ekipa je pred svojimi gledalci povedla že v sedmi minuti z golom Abdouja Traoréja, Skubic pa je v 58. minuti v mrežo pospravil odbito žogo in podvojil prednost. Za Sivasspor je v 72. minuti znižal Burhan Eser in postavil končni izid tekme (2:1).

V igri za Evropo

Konyaspor je na odličnem tretjem mestu turške Superlige s 37 točkami, pred njim sta le Fenerbahče (49) in Bešiktaš (48). Za Skubičevo ekipo je tudi velikan Galatasaray (34), a ima slednji odigrano tekmo manj od Konyasporja.


Nejc Skubic Goal HD - Konyaspor 2-0 Sivasspor... by LiG2Fr

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.