Slovenija ne bo izpolnila Messijeve želje

Foto: EPA
Foto: EPA
Argentinska nogometna zveza (AFA) je potrdila , da bo reprezentanca Alejandra Sabelle zadnjo prijateljsko tekmo pred odhodom na mundial odigrala proti Sloveniji.
Oglej si celoten članek

Lionelu Messiju se bo izpolnila želja in pred zadnjo pripravljalno tekmo s Slovenijo, ki bo 7. junija na stadionu Monumental v Buenos Airesu, bo gostoval tudi v rodnem Rosariu, kjer se bodo Argentinci pomerili z zaenkrat še neznanim nasprotnikom.

5. marca bodo varovanci Alejandra Sabelle gostovali še v Romuniji, je v petek potrdila Argentinska nogometna zveza (AFA). Sabella naj bi bil zadovoljen predvsem zaradi tekme z reprezentanco Srečka Katanca, ki je podobna Bosni in Hercegovini, prvi nasprotnici dvakratnih svetovnih prvakov na mundialu v Braziliji.

Ognjemet in glasbene točke ob gostovanju Slovenije

Argentinci bodo pred tekmo s Slovenijo igrali na stadionu Marcela Bielse v Rosariu, kjer domače tekme igrajo Newell's Old Boys, a nasprotnik še ni znan. Slovence na poslovilni tekmi Argentine pred odhodom v Brazilijo čaka pravo karnevalsko vzdušje, pišejo argentinski kolegi.

"Slovenija bo opravila južnoameriško turnejo, kjer je možen nasprotnik tri dni pred tekmo z Argentino reprezentanca Urugvaja na stadionu Centenario v Montevideu," poroča argentinski portal Canchallena.com.

"Zaradi možnosti igranja z nasprotnikom, ki je podoben karakteristikam Bosne, prvemu argentinskemu nasprotniku na SP 15. junija v Riu de Janeiru, je Alejandro Sabella prikimal temu dogovoru. S šovom, ki bo vključeval posebne goste, glasbene točke in ognjemet, skupaj s končnim presenečenjem na stadionu Riverja, se bo argentinska publika poslovila od reprezentance pred potjo v Brazilijo, ki je načrtovana za 8. junija."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.