Šport > Nogomet
41 ogledov

Slovenija ne bo izpolnila Messijeve želje

Messi Argentina Ekvador kvalifikacije SP 2014 svetovno prvenstvo Buenos Aires EPA
Argentinska nogometna zveza (AFA) je potrdila , da bo reprezentanca Alejandra Sabelle zadnjo prijateljsko tekmo pred odhodom na mundial odigrala proti Sloveniji.

Lionelu Messiju se bo izpolnila želja in pred zadnjo pripravljalno tekmo s Slovenijo, ki bo 7. junija na stadionu Monumental v Buenos Airesu, bo gostoval tudi v rodnem Rosariu, kjer se bodo Argentinci pomerili z zaenkrat še neznanim nasprotnikom.

5. marca bodo varovanci Alejandra Sabelle gostovali še v Romuniji, je v petek potrdila Argentinska nogometna zveza (AFA). Sabella naj bi bil zadovoljen predvsem zaradi tekme z reprezentanco Srečka Katanca, ki je podobna Bosni in Hercegovini, prvi nasprotnici dvakratnih svetovnih prvakov na mundialu v Braziliji.

Ognjemet in glasbene točke ob gostovanju Slovenije

Argentinci bodo pred tekmo s Slovenijo igrali na stadionu Marcela Bielse v Rosariu, kjer domače tekme igrajo Newell's Old Boys, a nasprotnik še ni znan. Slovence na poslovilni tekmi Argentine pred odhodom v Brazilijo čaka pravo karnevalsko vzdušje, pišejo argentinski kolegi.

"Slovenija bo opravila južnoameriško turnejo, kjer je možen nasprotnik tri dni pred tekmo z Argentino reprezentanca Urugvaja na stadionu Centenario v Montevideu," poroča argentinski portal Canchallena.com.

"Zaradi možnosti igranja z nasprotnikom, ki je podoben karakteristikam Bosne, prvemu argentinskemu nasprotniku na SP 15. junija v Riu de Janeiru, je Alejandro Sabella prikimal temu dogovoru. S šovom, ki bo vključeval posebne goste, glasbene točke in ognjemet, skupaj s končnim presenečenjem na stadionu Riverja, se bo argentinska publika poslovila od reprezentance pred potjo v Brazilijo, ki je načrtovana za 8. junija."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.