Slovenija obstala v prvi ligi

Foto: Dejan Mijović Rodičeva je tekmovanje v kneževini začela slabo, a se je hitro pobrala. (Foto: D
Slovenska atletska reprezentanca je po dvodnevnem evropskem ekipnem prvenstvu v Budimpešti obstala v prvi ligi in končala na desetem mestu med 12 udeleženkami tega tekmovanja.
Oglej si celoten članek

Najboljši izid drugega dne je dosegla Nina Kolarič z drugim mestom v skoku v daljino (6,47 m).

Brežičanka Barbara Špiler je bila kljub želodčnim težavam četrta v metu kladiva (62,92 m), to mesto je v skoku s palico dosegel njen someščan Jure Rovan (5,15 m), šesta je bila Marina Tomič na 100 m ovire (13,32), mesto nižje pa Jan Žumer na 200 m (21,14).

Že v soboto, prvi dan tekmovanja, je Snežana Rodič je ob nekoliko preveliki pomoči vetra zasedla drugo mesto v troskoku s 14,52 m, drugi sta bili tudi Tina Šutej, ki je v skoku s palico izenačila svoj slovenski rekord (4,40 m), in Martina Ratej v metu kopja (59,77 m). Mariborčan Sebastijan Jagarinec je bil z osebnim rekordom tretji v teku na 400 m (46,19), tretji je bil tudi Matic Osovnikar v teku na 100 m (10,42), peti pa Rožle Prezelj v skoku v višino (2,15 m).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.