Slovenka še drugič do zlate kolajne

Foto: twitter SkiNordique_net
Foto: twitter SkiNordique_net
Repinčeva še do druge zlate kolajne na MSP.
Oglej si celoten članek

Slovenska biatlonka Lana Repinc je na mladinskem svetovnem prvenstvu osvojila še svojo drugo zlato kolajno. Po sprintu je bila kljub dvema zgrešenima streloma najboljša tudi na zasledovalni tekmi, njen uspeh je s šestim mestom dopolnila Kaja Zarč. To je bila že tetja kolajna Repinčeve, na individualni tekmi je osvojila srebro.

Danes so bile sicer na sporedu zasledovalne tekme v štirih kategorijah. Pri mlajših članicah je v zasledovanju Živa Klemenčič zasedla 19. mesto, pri mladincih je dober nastop uspel Jaši Zidarju, ki je bil na sprinterski preizkušnji deseti, s popolnim strelskim izkupičkom pa danes napredoval vse do četrtega mesta.

Blizu najboljšim je bil tudi mlajši član Alex Cisar, ki je tokrat zasedel sedmo mesto, Lovro Planko je bil 20., Anton Vidmar pa 41.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.