Slovenka ujela največjo ribo: Cristiana Ronalda!

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Portugalski zvezdnik je idol mnogih nogometašev in nogometašic.
Oglej si celoten članek

Mateja Zver ima za seboj lepo kariero. Prekmurska napadalka je po zabijanju golov v Sloveniji in Rusiji leta 2015 prestopila v avstrijski St. Pölten-Spratzern, kjer igra še danes.

Nekdanja kapetanka Slovenije je prejšnji teden s svojo ekipo igrala na kvalifikacijskem turnirju lige prvakinj v Torinu. Zadnja ovira na poti napredovanja je bil domači Juventus.

Italijanke so bile boljše (4:1) in se prebile v naslednjo fazo tekmovanja. 33-letna Mateja Zver pa je kljub temu imela razlog za zadovoljstvo.

Liga prvakinj Po dveh izključitvah konec sanj za Pomurke

Foto: Profimedia Mateja Zver

Serie A Belec na infarktni tekmi, Ronaldo jezen iz Vidma

V torinskem hotelu se je namreč srečala z enim največjih vseh časov - Cristianom Ronaldom. Portugalec se je s soigralci pripravljal na uvodno srečanje Serie A, na katerem je Juventus v Vidmu remiziral proti Udineseju (2:2).

Slovenka je Cristiana zaprosila za fotografijo in zvezdnik ji je ustregel. Podoba je seveda zaokrožila po spletu in požela kup všečkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:06 24. Avgust 2021.

    Nikoli nisem in tudi ne bom razumela tega navdušenja nad srečanjem in fotografiranjem, čaščenjem in ne vem kaj še vse, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.