Slovenke pred najtežjo preizkušnjo doslej

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenske rokometašice se bodo drevi pomerile s favoriziranimi Norvežankami.
Oglej si celoten članek

Pred slovenskimi rokometašicami je ena najbolj pomembnih tekem na letošnjem evropskem prvenstvu v Sloveniji, Črni gori in Severni Makedoniji. V ljubljanski dvorani Stožice se bodo danes ob 18. uri pomerile z Norvežankami, osemkratnimi evropskimi, štirikratnimi svetovnimi in dvakratnimi olimpijskimi prvakinjami.

EP v rokometu Bodo ostre besede Norvežank dodatna motivacija za Slovenke?

Slovenke so z odliko opravile svoje delo v dosedanjem delu zaključnega turnirja. Po štirih odigranih tekmah so v resnih kombinacijah za preboj na najbolj prestižne tekme, izdatna bera točk proti Norvežankam in v sredo proti Madžarkam pa bi jim prinesla celo uvrstitev v polfinale ali tekmo za končno peto mesto.

Izbranke črnogorskega strokovnjaka na slovenski klopi Dragana Adžića so v skupinskem delu v Celju premagale Danke in Srbkinje ter izgubile proti Švedinjam, po selitvi v Ljubljano pa so v četrtek na kolena položile Hrvatice.

Še boljše predstave kažejo imenitne skandinavske rokometašice. V skupinskem delu so v Ljubljani visoko premagale Hrvatice z 32:23, Švicarke z 38:21 in Madžarke z 32:22, v generalki za današnji obračun proti Slovenkam pa so bile v soboto na svoji prvi tekmi v glavnem delu tekmovanja boljše od Švedinj s 27:25.

Krešejo se mnenja Škandal za konec prvega dela EP: "To je šokantno. Če to drži ..."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.