Slovenki uspešni v prvem kolu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Slovenska teniška igralka Polona Hercog je uspešno začela turnir WTA v Nürnbergu z nagradnim skladom 235 tisoč dolarjev. V 1. krogu je s 6:3, 4:6 in 6:1 odpravila drugo nosilko, Čehinjo Klaro Zakopalovo.
Oglej si celoten članek

Hercogova, ki je v šestih dvobojih še brez poraza proti Zakopalovi, se bo v 2. krogu pomerila z Američanko Julio Cohen. Slovenska tenisačica je razmeroma gladko dobila uvodni niz. Kazalo je, da bo podobno gladko drugega izgubila, saj je Zakopalova vodila že s 5:2. A Slovenki se je uspelo približati na 5:4, deseto igro - na svoj servis - pa je Čehinja le dobila in izid v nizih izenačila. V tretjem nizu je Hercogova takoj naredila dva brejka za vodstvo s 4:0 in tako praktično odločila niz ter dvoboj.

Klepačeva do zmage med dvojicami

Slovenska teniška igralka Andreja Klepač je v 1. krogu turnirja WTA v Nürnbergu z nagradnim skladom 235.000 dolarjev v konkurenci dvojic skupaj z Avstrijko Sandro Klemenschits premagala ameriško navezo Asia Muhammed/Allie Will s 6:2 in 7:6 (4).

Klepačeva in Klemenschitsova se bosta v 2. krogu pomerili z boljšima iz dvoboja med Srbkinjo Aleksandro Krunić in Poljakinjo Katarzyno Piter ter Nemko Julio Görges in Luksemburžanko Mandy Minella. Slednji sta drugi nosilki.

WTA, Nürnberg, prvi krog:

Polona Hercog (Slo) : Klara Zakopalova (Češ/2) 6:3, 4:6, 6:1

Dvojice:

Andreja Klepač/Sandra Klemenschits (Slo/Avt) : Asia Muhammed/Allie Will (ZDA) 6:2, 7:6 (4)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.