Slovenska orla tik pod zmagovalnim odrom

Foto: Profimedia Anže Semenič.
Anže Semenič.
Skakalci so v okviru poletne velike nagrade opravili s prvo preizkušnjo v japonski Hakubi.
Oglej si celoten članek

Prvo tekmo poletne velike nagrade v smučarskih skokih v japonski Hakubi je dobil domačin Junshiro Kobayashi, slovenska skakalca Anže Semenič in Anže Lanišek pa sta končala tik pod odrom za zmagovalce. Semenič je zasedel četrto mesto, Lanišek, ki je bil po polovici tekme drugi, pa je po finalni seriji nazadoval na peto mesto.

Med najboljšo deseterico sta od Slovencev tekmo končala še Tilen Bartol na devetem in Rok Justin na desetem mestu, Jurij Tepeš je bil 19., Robert Kranjec 24., Bor Pavlovčič pa 26.

Kriza Slovenski as bo izpustil še več tekem

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.