Slovenska rapsodija v Dallasu

Foto: Twitter luka dončić
Poseben video za posebnega košarkarja.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je po 12 odigranih tekmah v ligi NBA že glavni kandidat za najboljšega novinca leta, še posebej pa so seveda nad njim navdušeni v Dallasu. Na tekmah je veliko gledalcev že oblečenih v dres s številko 77, ob njegovi priljubljenosti pa so se potrudili tudi ustvarjalci video posnetkov pri franšizi iz Teksasa.

NBA Dončić blestel ob zmagi, Dragić poražen ob vrnitvi

Sredi druge četrtine na tekmi proti ekipi Oklahoma City Thunder, ko je mladi Slovenec sedel na klopi, se je na glavnem semaforju tako predvajal zanimiv spot, ki je Dončića predstavil v vlogi legendarnega pevca Freddieja Mercuryja. Video posnetek nosi naslov 'Slovenska rapsodija' in tako namiguje na znano pesem britanske skupine Queen 'Bohemian Rhapsody', prikazuje pa nekaj potez s katerimi je slovenski najstnik že navdušil čez lužo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:45 11. November 2018.

    lepo je vsakič pogledati vrhunce tekem na katerih Luka res briljira. Če bo zaigral za reprezentanco imamo še kake šanse …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.