Šport > Košarka
3365 ogledov

Dončić obležal po trku z zvezdnikom

Dončić poškodba Reševalni pas/Twitter
Mladi Ljubljančan je prejel neprijeten udarec.

Dallas Mavericks so na krilih Luke Dončića, ki je zbral 22 točk, šest skokov, osem asistenc in eno ukradeno žogo ob 60-odstotnem metu iz igre, na svojem parketu ugnali Oklahoma City Thunder (111:96).

luka dončić Video Šport Slovenska rapsodija v Dallasu

Telički so zabeležili četrto zmago na dvanajsti tekmi v letošnji sezoni. V vodstvo so domačini prišli ob začetku druge četrtine in ga nato brez večjih težav držali do konca tekme. Dončić pa je bil še posebej učinkovit v tretji četrtini, ko je z devetimi točkami in petimi asistencami pomembno prispeval k temu, da so gostje ostali na varni razdalji.

V zadnjem delu četrtine je slovenski čudežni deček poskrbel za zaskrbljenost domačih navijačev, saj je ob trku z Paulom Georgom obležal na tleh z bolečinami v kolenu. Dončić je zašepal, nato pa bil ob igrišču deležen oskrbe s strani zdravniške službe. 

Luka Dončić Paul George NBA Šport Dončić blestel ob zmagi, Dragić poražen ob vrnitvi

Izkazalo se je, da gre le za udarec, tako da se je Dončić v zadnji četrtini vrnil na parket. "Bilo je zastrašujoče. Nikoli si ne želiš videti enega svojih igralcev na tleh," je o dogodku po tekmi dejal trener Dallasa Rick Carlisle.

Naslednje srečanje Dallasa bo na sporedu v noči na torek po srednjeevropskem času, Telički bodo gostovali v Chicagu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice