Slovenska reprezentanta se selita

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Prvi gre iz Italije v Turčijo, drugi v obratni smeri.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni reprezentant Jure Balkovec je dva dni po prekinitvi sodelovanja z italijanskim prvoligašem Hellasom Verono očitno že našel novega delodajalca. Po poročanju italijanskih medijev bo levi bočni branilec v prihodnje igral za novega turškega prvoligaša Fatih Karagümrük.

Balkovec, ki je v minuli sezoni kot posojen igral za Empoli, mora opraviti le še zdravniški pregled pred podpisom dvoletne pogodbe z možnostjo podaljšanja še za tretje leto.

Član tega turškega kolektiva je še en Slovenec, in sicer Gaber Dobrovoljc, ki je bil z Balkovcem kar nekaj let soigralec pri Domžalah.

Tržnica James zapustil Madrid, Wilson pri "srakah"

Foto: Epa Miha Zajc Empoli

Vse bližje pa je prestop še enega slovenskega reprezentanta. Miha Zajc pa bo šel v obratno smer kot Balkovec, saj bo Fenerbahçe zamenjal z Genoo. Uradno naj bi prestop potrdili danes, poroča tuttomercatoweb.com.

Zajc je sicer že igral v Italiji, v Turčijo je pred letom in pol prestopil iz Empolija.

Dobrodošlica Iličić spet v Bergamu, navijači ga niso pozabili

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.