Slovenski čudežni deček znova v polno

Foto: dsc-photo.at/Daniel Schönherr
Foto: dsc-photo.at/Daniel Schönherr
Mladi slovenski nogometaš zabija kot za stavo.
Oglej si celoten članek

Še 17-letni Benjami Šeško se je znova izkazal. Napadalec Red Bull Salzburga, ki v tej sezoni sicer večinoma igra v drugi avstrijski ligi za podružniško ekipo rdečih bikov Liefering, se je še na tretji tekmi zapored vpisal med strelce, skupno je na zadnjih treh dvobojih zabil kar sedem zadetkov.

Omenjeno serijo je sicer odprl z dvema goloma proti ekipi Kapfenberger SV, ko je v igro vstopil šele v drugem polčasu, nato je bil kar štirikrat uspešen proti drugi ekipi Austrie Dunaj, po četrtem golu je bil zamenjan v 69. minuti, danes pa je zabil že po devetih minutah dvoboja z Dornbirnom. Za sedem zadetkov je tako nekdanji član Krškega in Domžal porabil zgolj 110 minut igralnega časa.

Mladi Slovenec Takšen talent morda enkrat na 20 let: "Mnogi ga primerjajo s Hålandom"

Radečan je tokrat sicer odigral celoten dvoboj, njegova ekipa pa je zmagala s 3:2. Liefering je drugi na lestvici s 56. točkami, dve več ima vodilni BW Linz.

Šeško je v tej sezoni zaigral na 25 tekmah Lieferinga in dosegel 15 golov. Preizkusil se je sicer tudi na eni tekmi Red Bull Salzburga, v igro je vstopil povsem na koncu dvoboja in vpisal svoje prve tri minute na uradni tekmi za avstrijskega velikana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.