Slovenski dvoboj v New Havnu

Foto: Stanko Gruden/STA
Foto: Stanko Gruden/STA
V drugem kolu teniškega turnirja v New Havnu se bosta v konkurenci dvojic na nasprotnih straneh mreže znašli Katarina Srebotnik in Andreja Klepač. Slovenski obračun bosta dopolnili Kitajka in Poljakinja.
Oglej si celoten članek

Foto: STA/Stanko Gruden srebotnik klepač olimpijske igre Velenjčanka Katarina Srebotnik je s Kitajko Jie Zheng, s katero sta tretji nosilki med dvojicami teniškega turnirja v New Havnu, v prvem krogu premagala Madžarko Timeo Babos in Američanko Sloane Stephens s 6:3 in 6:4. Srebotnikova se bo v drugem krogu pomerila z drugo Slovenko Andrejo Klepač, ki je z Alicjo Rosolsko uspešno prestala prvi krog. Slovensko-poljska naveza je ugnala Španki Silvio Soler-Espinozo in Carlo Suarez Navarro s 6:1 in 6:3.

Radwanska predala v strahu za New York

Foto: EPA Radwanska Wimbledon finale Na posamičnem delu tega turnirja z nagradnim skladom 637 tisoč ameriških dolarjev pa je v drugem krogu tekmovanje končala prva nosilka Poljakinja Agnieszka Radwanska. Belorusinja Olga Govorcova, ki se je na turnir prebila iz kvalifikacij, je gladko dobila prvi niz s 6:0 in v drugem povedla z 2:1. Poljakinja je nato zaradi bolečin v desnem ramenu dvoboj predala. "Ustrašila sem se, da bi lahko staknila hujšo poškodbo. Pred nami je namreč grand slam turnir v New Yorku, ki je pač veliko pomembnejši," je pojasnila Radwanska.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.