Slovenski fantje s starimi znanci

Foto: CEV
Foto: CEV
Slovensko odbojkarsko reprezentanco na evropskem prvenstvu v Bolgariji danes čaka dodaten boj za četrtfinale.
Oglej si celoten članek

Slovenska reprezentanca se bo ob 16.30 v Sofiji pomerila z Nizozemsko, ki jo je izločila na prejšnjem prvenstvu, tokrat pa se ji bodo izbranci Andree Gianija poizkušali maščevati in priti do najboljšega dosežka v zgodovini slovenske odbojke.

Slovencem motiva in želje zagotovo ne bo manjkalo, manjka pa jim ne niti kakovosti, da se zoperstavijo atletski ekipi. Kot pravijo v slovenskem taboru, bo odločala dnevna forma, najpomembnejša elementa pa bosta sprejem in servis, predvsem v končnicah nizov, ki bodo po napovedih izenačeni do samega konca.

"Poraz bi za nas pomenil veliko razočaranje. Lahko rečem, da je danes za nas dan D, nekaj mesecev smo garali, da naredimo preskok in se uvrstimo med najboljših osem, kamor po mojem mnenju spadamo. Nizozemce moramo napasti z vsemi razpoložljivimi močmi, jaz sem prepričan, da če pokažemo svojo najboljšo igro, bo Nizozemska padla," meni Gregor Ropret.

Ekipi se dobro poznata, tako da neznank ne bo. Obe sta že dolgo časa skupaj, bistvenih sprememb v sestavi ekipe že nekaj let ni bilo ne pri enih ne pri drugih. Nizozemci imajo odličen blok, zelo agresivnega podajalca, ki rad tudi sam dosega točke, v napadu pa je v zadnjem času zelo razpoložen korektor Kay Van Dijk, ki je dobro poznan slovenskim ljubiteljem odbojke, saj je nekaj časa preživel tudi pri slovenskemu prvaku, ACH Volleyu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.